Lediga jobb

Vi söker 3 medarbetare till följande tjänster. Vill du veta mer, har frågor eller vill ansöka, skicka ditt mail till per@haningebrand.se.

Servicetekniker Brandskydd

Självständigt arbete med stort ansvar där du förutsätts motsvara dom förväntningar som ställs på dig från våra kunder och oss på företaget.

Arbetet består av service, reparation och underhåll, samt försäljning av brandskyddsprodukter m.m., framförallt ute hos kund i Storstockholm.
En stor del består av service på fartygssidan. Vissa resor samt jourverksamhet kan förekomma.

Erfarenhet av el/rörarbeten och/eller larminstallationer är en merit. Du måste vara tekniskt kunnig och inte ha ”tummen mitt i hand”.

Krav är körkort och svenskt medborgarskap.

Verkstadstekniker Brandskydd

Tekniskt kunnig person sökes för arbete inne på vår verkstad samt i vår butik.

Arbetet består framförallt av fyllning och reparation av brandsläckare och behållare för fasta släcksystem. Även övriga verkstadsuppgifter förekommer.

Du kommer även att vara delaktig i kundmottagning i vår butik.

Provtryckare Gasflaskor

Du ska kunna arbeta självständigt och vara kundorienterad då en stor del av dina arbetsuppgifter går ut på att egen hand hantera kunders beställning av provtryckning av diverse gasflaskor.

Du ska även ta eget ansvar för kalibrering och underhåll av utrustningen på vår verkstad.

Vi är ackrediterade av Swedac så du bör vara intresserad av och kunnig i att läsa och förstå relevanta regelverk på svenska och till viss del engelska.

Arbetet utförs inne på vår verkstad.

Dykintresse är en merit då många kunder kommer in med sina luftflaskor för dykning.

Comments are closed